Sök
Stäng denna sökruta.
kr
0
0
Subtotal: kr
Inga produkter i varukorgen.

Våra butiker

Vi har i dagsläget 3 butiker, alla belägna i södra Sverige. Utbudet i våra fysiska butiker skiljer sig från webshopen på så vis att de är alla fullsortiments zoobutiker med ett komplett sortiment till framförallt hund, katt, smådjur och akvaristik, medan webshopen i huvudsak är en förlängning av vår hästavdelning i Osby och således har ett starkt fokus på häst och ryttare.

Välkommen in för ett besök i någon av våra butiker!

Kontakta oss

Animalix Osby

Vår äldsta butik som grundades år 2000. Detta är vår enda butik med en hästavdelning, ett brett sortiment med de största märkena. Inga levande djur och inga akvariefiskar, men väl ett brett sortiment av foder och tillbehör till hund, katt, smådjur, fågel och akvaristik. Vi erbjuder också kloklippning, trim, klipp av hund, katt och kanin.

Veterinär från Vesslarps veterinärklinik besöker butiken en gång i månaden för enklare behandlingar.

Kontakt:

Animalix Älmhult

Öppnades år 2013. Butiken erbjuder ett stort och brett sortiment av foder och tillbehör till hund, katt, smådjur, fågel och akvaristik samt ett djurrum med fåglar, kaniner, marsvin och hamstrar och en stor fiskavdelning med tropiska fiskar och växter. Trimsalong som håller öppet de flesta utav veckans dagar. Animalix Älmhult är vår största fysiska butik.

Kontakt:

Animalix Kristianstad

Stadsbutik i kärnan av Kristianstad som slog upp dörrarna år 2019. Butiken erbjuder ett stort sortiment av foder och tillbehör till hund, katt, smådjur, fågel och akvaristik samt ett djurrum med kaniner, marsvin och hamstrar och en stor fiskavdelning med tropiska fiskar och växter. En mysig och modern butik med själ och hjärta. Butiken med det lilla extra.

Kontakt: